Wij werken aan duurzame thuisvesting

Het is heerlijk om in de gebouwde omgeving te werken. Iets tastbaar maken. Een gebouw, weg of brug die toekomstbestendig is. Techniek maakt het mogelijk, maar een huis is nog geen thuis.

Wij steunen de Duurzame Ontwikkelingsdoelen:

Techniek is een middel, niet het doel. Wij geloven dat binnen de bouw meer waarde gecreëerd kan worden door samen te werken op basis van vertrouwen en persoonlijke talenten. Door aandacht te hebben voor het individu, de samenwerking in teams en interactie met de omgeving.  Niet alleen werken met het hoofd, ook met het hart. We staan stil bij de zachte kant van verandering, de sociaal-culturele processen.

 

In onze projecten dragen wij bij aan sociale veranderingen door te werken aan projecten met sociale impact. Hiertoe gebruiken we participatieve methodes zoals value engineering, serious gaming, strategisch omgevingsmanagement en community action planning.

 

Met ons werken dragen we bij aan deze sociale transitie en een aantal duurzame ontwikkelingsdoelen (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Bouw veerkrachtige infrastructuur, bevorder inclusieve en duurzame industrialisering en stimuleer innovatie

Maak steden en menselijke nederzettingen inclusief, veilig, veerkrachtig en duurzaam

Versterk de implementatiemiddelen en revitaliseer het wereldwijd partnerschap voor duurzame ontwikkeling

Selectie van projecten

Huisvestingsprojecten: Waar Dromen Werkelijkheid Worden

Bij BuildToImpact Huisvestingsprojecten streven we ernaar meer te doen dan alleen het realiseren van woningen; we willen een unieke ervaring bieden aan onze klanten, waarbij de overgang naar een nieuwe leefomgeving soepel en memorabel verloopt. Wij begrijpen dat een huis niet slechts een fysieke structuur is; het is een schat aan herinneringen, emoties en betekenis. Daarom gaan wij verder dan de traditionele benadering en streven we ernaar onze klanten een ongeëvenaarde ervaring te bieden.

Lees meer »

Buildtoimpact: Een Pionier in Internationale Wederopbouw brengt Ervaring naar Nederland

Buildtoimpact, met jarenlange ervaring in ontwikkelingslanden, heeft zich gevestigd als een voorloper in de wederopbouw na rampen. Van Gaza tot Sint Maarten, Bangladesh tot Haïti en de Filipijnen, Buildtoimpact heeft zich keer op keer bewezen als een organisatie die niet alleen huizen bouwt, maar levens herstelt. Deze waardevolle ervaring vormt nu een ongekende meerwaarde voor de Nederlandse bouwsector, waar thuisvesting en sociale verbondenheid steeds urgenter worden.

Lees meer »

Vera Kreuwels: Bruggenbouwer in Huisvesting voor Oekraïense Vluchtelingen in Alphen aan den Rijn

In de schaduw van de recente gebeurtenissen in Oekraïne heeft Vera Kruwel, met een indrukwekkende staat van dienst als projectleider, in korte tijd de huisvesting voor Oekraïense vluchtelingen in Alphen aan den Rijn weten te realiseren. Haar expertise in het opzetten van huisvestingsprojecten in door rampen getroffen gebieden, waaronder Haïti, Sint Maarten, Bangladesh, Gaza, heeft een onschatbare waarde toegevoegd aan de Nederlandse bouwsector.

Lees meer »