Bouwen met herbruikbare materialen

Toekomstgerichte Visie

De projecten van BuildtoImpact in Rotterdam getuigen van een toekomstgerichte visie op stadsontwikkeling. Circulair bouwen is niet langer een idealistische ambitie, maar een haalbare en noodzakelijke realiteit. Door materialen een tweede leven te geven en lokale grondstoffen te benutten, draagt BuildtoImpact bij aan het creëren van een stad die niet alleen mooi is in architectuur, maar ook veerkrachtig en verantwoordelijk is.

 

Samen op Weg naar een Circulaire Toekomst

BuildtoImpact nodigt Rotterdam uit om samen op weg te gaan naar een circulaire toekomst. Met elk project wordt niet alleen een gebouw gerealiseerd, maar ook een statement gemaakt: de toekomst van bouwen ligt in onze handen, en het is tijd om verantwoordelijkheid te nemen. Circulair bouwen is niet alleen een manier van bouwen, het is een belofte aan de toekomstige generaties en aan de planeet die we allemaal thuis noemen.

Voorbeeld hergebruik betonwand naar vloerdelen

Samenwerkingspartners

Concreet realiseert civiel technische projecten in de openbare ruimte, ten bate van alle betrokkenen. Het is ons moederbedrijf en daarmee een stabiele factor in ons werk.

Technologies for low carbon concrete. En onze leverancier in duurzaam beton voor de projecten in de EU.

Technologies for low carbon concrete. En onze leverancier in duurzaam beton voor de projecten in de EU.

Sociale innovatie voor een
regeneratieve leefomgeving